085-8772559/ 0619949057 info@kindercrea.nl

Henna artiest

Wat te verwachten?

Het kleuren van handen en voeten met henna is al een heel oud gebruik dat, zoals vele andere cosmetische toepassingen, al bekend was bij de oude Egyptenaren. Al van oudsher zijn er henna tradities bekend bij verschillende volken in verschillende landen (denk aan Noord-Afrika, Midden-Oosten en India). Elk volk heeft zo zijn eigen motieven, gewoonten en gebruiken, maar over het algemeen kun je wel stellen dat Henna Kunst een echte vrouwenaangelegenheid is.
Bij kindercrea kunt u terecht voor een mooie henna versiering op handen of voeten. veelal doe we dit op Festivals en evenementen. maar u kunt ook bij ons terecht op afspraak.

Verzorging:
Wanneer de henna is aangebracht is het wachten geblazen. De henna moet intrekken zodat het zeker een week of 3 zichtbaar zal zijn. Na ongeveer 2 uur kun je de hard geworden pasta voorzichtig van je huid verwijderen. Let op: gebruik geen water en zeep of olie om het te verwijderen, want dat tast meteen de schildering aan. Na zo’n 24 uur is het echte resultaat pas goed zichtbaar. Wil je de tattoo zo lang mogelijk mooi zichtbaar houden? Wees er dan extra zuinig op! Hoe vaker er water op komt, hoe eerder hij weer weg is. Normaal gesproken blijft de tattoo ongeveer 2 weken zitten.

Kosten

Prijs op aanvraag.

Heeft u vragen over henna artiest?

Neem vrijblijvend contact met ons op.