085-8772559/ 0619949057 info@kindercrea.nl

Tattoo

Wat te verwachten?

Airbrush tattoo’s
Er is keuze uit meer dan 100 sjablonen en de mogelijke combinaties zijn eindeloos! Bovendien zijn de air-brush tattoos enorm populair bij zowel kinderen als volwassen. Het is de ideale animatie voor uw bedrijfsfeest, festival, feest of evenement… Ook privé afspraken zijn mogelijk. De inkt die we gebruiken is een op alcohol-olie gebaseerde tattoo inkt die is vervaardigd met goedgekeurde cosmetische kwaliteit kleurstoffen en pigmenten. De inkt is in feite waterafstotende schmink op alcoholbasis, en dus perfect voor het aanbrengen van tijdelijke airbrush tattoos. De tattoo kan verwijderd worden met Alcohol of olie. NIET met water en zeep. Ook een op maat gemaakt sjabloon met bv. het logo van uw bedrijf is mogelijk.

Glitter tattoo’s
Een glittertattoo is een tijdelijke tatoeage die wel 2 tot 5 dagen kan blijven zitten. Je kunt er zelfs mee douchen en zwemmen. Tijdens een feestje of evenement neem ik veel verschillende tattoo’s en glitters mee waaruit je kunt kiezen. Er zijn wel meer dan 100 verschillende sjablonen, zo is er voor iedereen wel een leuke glittertattoo te vinden. Met behulp van een sjabloon, speciale lijm en verschillende kleuren glitter tover ik de mooiste tattoo’s. Glittertattoo’s zijn prima samen te stellen in een speciaal thema, bijvoorbeeld liefde, Halloween, Kerst, dieren, auto’s of draken.

Ik kan ook glittertattoo’s maken met je eigen afbeelding. Glitters in de vorm van je logo zijn schitterende reclame of denk eens aan glittertattoo’s met de initialen van een bruidspaar! Ik maak al mijn glittertattoo’s zelf. Huidvriendelijk en eenvoudig te verwijderen De producten die we gebruiken zijn huidvriendelijk en veroorzaken geen allergische reacties. Tip: Je kunt het beste na het zwemmen of douchen de tattoo droog deppen met een handdoek om er langer plezier van te hebben. Als je de tattoo eerder wilt verwijderen gebruik dan baby olie of lotion.

Kosten

Airbrush artiest vanaf €50.00 per uur.

Glitter tattoo’s vanaf €45.00 per uur.

Inclusief materiaal.

Heeft u vragen over de tattoo?

Neem vrijblijvend contact met ons op.